Ecuador

Ecuador vil give dig til en oplevelse, som du sent vil glemme!

 

Under dit ophold vil du bo i Quito, som ligger 2850m over havets overflade. Her kan du bestige vulkanen Cotopaxi, besøge det indiske marked Otavalo eller svømme i varmt vulkan vand i Papallacta!  Ecuadors strande er kilometer lange, og hvis du vil, kan du besøge Galapagos-øerne; fyldt med spektakulær natur og dyr, som du ikke kan finde andre steder på kloden. Hvis du gerne vil se endnu vildere dyr, kan du besøge de tropiske regnskove ved Amazonas. Ud over at opleve landets fantastiske natur, vil du samtidig møde stor gæstfrihed fra det ecuadorianske folk. De synger, de danser, og de opfatter alle som værende en del af deres familie.

Spanskundervisning

Når du tilmelder dig frivilligt arbejde i Ecuador, vil dine to første uger udelukkende bestå af spansk undervisning, i alt 40 timers eneundervisning. At lære de mest basale sætninger på spansk giver dig en fordel, når du senere skal lave frivilligt arbejde, da du bedre kan kommunikere med de mennesker omkring dig. Når du kombinerer dit ophold med både spanskundervisning og frivilligt arbejde, får du en enestående mulighed for at lære sproget flydende både skriftligt og mundtligt under dit ophold i Ecuador. Hvis du ønsker at modtage mere end 2 ugers spanskundervisning, bør du kontakte os vedr. pris. Det er også muligt at fravælge spanskundervisningen, og derved modtage en mindre reduktion i prisen. Vi vil anbefale, at du deltager i undervisningen, medmindre du i forvejen har et øvet / flydende niveau.

 

Når du deltager i projektet ”dyreliv og natur ved Amazonas”, vil du have spanskundervisning og bo hos en værtsfamilie i Quito, inden du bliver hjulpet videre ud til projektet.

 

Børnehave:

Frivillige kan hjælpe til i en lokal ”Daycare” (børnehave), hvor børnene kommer fra fattige familier, der til dagligt arbejde på de lokale markeder i Quito. Før projektet blev oprettet, var børnene med forældrene på arbejde, hvor de hang ud for sig selv. Projektets hovedformål er at tilbyde disse børn en dagpleje, der sikre, at deres uddannelsesmæssige, ernæringsmæssige og psykologiske behov bliver opfyldt. Som frivillig skal du hjælpe til med de daglige gøremål såsom rengøring, give børnene mad, lærer dem sange, undervise dem i grundlæggende matematik (eksempelvis optælling), lære dem om hygiejne og andre vigtige færdigheder. Sport samt kreative inden- og udendørs aktiviteter er også en stor del af arbejdet. Børnene er mellem 0-3 år gamle. Bemærk at børnehaven holder lukket i de sidste 2 uger i August. I den periode vil du blive tilbudt et andet projekt.

 

Hospital:

Quito er en meget stor by, og kun få af de offentligt hospitaler er placeret strategisk korrekt, hvis den lokale befolkning skal nå dertil i nødssituationer. Dette Hospital har beliggenhed i den nordlige del af Quito – Ca. 1 times kørsel fra din indkvartering og spanskskolen. Som frivillig skal du hovedsageligt hjælpe de ansatte med de grundlæggende opgaver på hospitalet, men du får ikke lov til at bevæge dig frit rundt. Hvis du har mod på det, kan du skifte afdeling hver uge, så du får mulighed for at opleve nogle forskellige arbejdsområder. Afdelingerne er blandt andet;

 

 • Intern medicin
 • Pædiatri
 • Gynækologi
 • Traume
 • Generel Medicin
 • Kirurgi

 

Du skal kunne fremvise dokumentation for din uddannelse, hvis du ønsker at arbejde på et hospital og du skal kunne snakke spansk på et øvet niveau inden ankomst.

 

Skole og undervisning:

Denne skole er en ”secondary school”, og derfor er eleverne mellem 8 – 18 år gamle. Skolens højeste prioritet er at forbedre engelskniveauet hos eleverne, men desværre er skolen meget underbemandet i kvalificerede engelsklærere, så bidraget fra udenlandske frivillige er utrolig vigtigt. Skolen har beliggenhed i det nordlige del af Quito – ca. 45 minutter kørsel fra indkvartering og spanskskolen. Arbejdstiden ligger hovedsageligt fra 08.00 – 12.00 fra mandag til fredag.

 

Handicappede børn (fysio- eller ergoterapi)

Ecuador har en meget stor mængde børn, som lider af hjerneparese. Disse børn er mentalt sunde, men deres kroppe har utrolig svært ved at bevæge sig.  Vi samarbejder med et lokalt dagscenter, som til hver dag hjælper ca. 14 handicappede børn. På centret bliver børnene trænet i løbet – både bevægeligt, ved hjælp af vand, dyr (eksempelvis heste) og lyde. Stedet har en lokal fysioterapeut tilknyttet, og hvis du er færdiguddannet eller i gang med en uddannelse inden for fysioterapi eller ergoterapi, så vil dette projekt være ideelt at vælge. Du er også meget velkommen til at deltage, selv om du endnu ikke har en uddannelse.

 

Skole for døve og blinde børn:

Denne skole er for døve og blind børn. Mange mennesker ser på disse børn som værende handicappede, men de kan rent faktisk gøre mange andre ting, som vi ikke kan. Skolen kan lide at se dem som børn med særlige færdigheder og ikke som børn med handicaps. Dette er en skole for børn med det samme ønske om at lære. Nogle af lærerene står i samme situation, hvor de enten ikke kan høre eller se, og de er derfor i stand til at lære børnene, hvordan man står over for samfundet. Som frivillig er du med til at undervise i diverse fag (eksempelvis matematik og geografi), hjælpe børnene med at læse lektier, fortælle historier, udfolde sig kreativt, arrangere sportsaktiviteter og lign.

 

Heste- og hundeterapi:

Dette projekt har til formål at tilbyde terapi til både børn og voksne med hjælp fra både hunde og heste. Når patienterne er sammen med dyrene, giver det hjælp til balance, koordination, orientering og rytme. Eksempelvis kan bevægelsen fra hestens ryg have en terapeutisk effekt. Der kommer dagligt patienter til stedet, og som frivillig skal du hjælpe til med at føre eksempelvis hesten rundt, mens patienten sidder på den. Frivillige er mere end velkommen til at hjælpe med fodring, forberede dyrene til hvert enkelt terapi forløb, generelle opgaver i løbet af behandlingen, samt rengøring af dyrene efter lektionerne. Desuden kan frivillige også hjælpe til med almindelig ride undervisning.

 

Dyreliv og natur ved Amazonas:

Beliggende i Amazonas jungle er et dyreinternat og rehabiliteringscenter, hvor frivillige arbejder i et tæt partnerskab med både dyr og det lokale samfund. Projektets vigtigste mål er at redde vilde dyr fra usunde og ulovlige situationer, hvor de har været ofre for animalske menneskehandlere eller mishandling. Mange af dyrene er tidligere blevet brugt som kæledyr, indtil de er blevet for store og/eller ustyrlige for almindelige mennesker. Stedet har over 60 hektarer ved Amazonas, hvor nogle af dyrene kan leve frit. De andre dyr, der ikke går frit, kan nyde deres tid i de store indhegninger, mens de er i rehabilitering og senere frigives i en ordentlig nationalpark eller et andet egnet område. De mest almindeligt trafikerede grupper af dyr er primater, fugle og krybdyr. Som frivillig er du med til at fodre dyrene, passe på dem og vedligeholde stedet. Projektet giver dig en unik mulighed for at arbejde med truede dyr, men du skal være opmærksom på, at du ikke får lov til at røre ved dyrene, da dette er unaturligt for dem. Nogle af dyrene er utrolig farlige, og samtidig ønsker man, at de på sigt skal tilbage til deres naturlige rammer ude i junglen.

 

– Hvis du tilmelder dig 2 destinationer, så giver vi en rabat på 2000 kr

– Hvis dit drømmeprojekt ikke er nævnt på listen, bør du kontakte os, så vi kan forsøge at finde en optimal løsning til dig. 

Indkvartering

I Ecuador vil din indkvartering i Quito bestå af en værtsfamilie eller en delt lejlighed, og du vælger naturligvis selv, hvordan du ønsker at bo.

 

Værtsfamilie

At benytte sit ophold til at bo med en lokal familie er en glimrende måde at lære om landets kultur, hobbyer, leveveje, mad, religion og bedst af alt – at praktisere sit spansk hele tiden. Familierne er nøje er udvalgte af vores lokale samarbejdspartnere, som overvåger de frivillige igennem regelmæssige kontrolbesøg i hjemmet. Familierne er venlige, imødekommende og står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Når du bor hos en værtsfamilie, vil dine hovedmåltider (morgen-, middags-, og aftensmad) være inkluderet i prisen.

 

Delt lejlighed

Du kan vælge at bo i en lejlighed, som du deler med andre unge. Lejlighederne er komfortable, og indeholder badeværelse og køkken som du skal dele med de andre beboere. En delt lejlighed er en perfekt løsning, hvis du ønsker at udveksle erfaringer med andre unge og lave sociale arrangementer uden for arbejdstiden. Lejlighederne er nøje udvalgte af vores lokale samarbejdspartnere, som regelmæssigt kommer forbi, men det forventes også af dig, at du har en høj grad af selvstændighed, hvis du vælger denne form for indkvartering. Der er ingen måltider inkluderet i prisen, når du vælger at bo i en delt lejlighed.

 

Indkvartering, Amazonas:

Hvis du vælger at arbejde med Dyreliv og natur ved Amazonas, vil du starte med at bo 2 uger hos en værtsfamilie i Quito. Du vil have spanskundervisning i dagstimerne, og samtidig får du god mulighed for at gå på opdagelse i byen. Herefter bliver du blive hjulpet ud til projektet, hvor du vil bo i en lille hytte sammen med nogle af de andre frivillige. Her er adgang til almindeligt toilet og bad, men forholdene vil naturligvis være lidt mere primitive end normalt, da hytten har beliggenhed ude i skoven ved siden af dyrerne. Morgen-, middag-, og aftensmad er inkluderet i prisen fra mandag til fredag. I weekenden har du kun morgenmad inkluderet den dag, hvor du arbejder på projektet.

 

Sikkerhed

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours vil din sikkerhed altid have den højeste prioritet, hvilket også er årsagen til, at vi personligt selv undersøger organisationerne før, vi udsender frivillige. Samtidig har vi sørget for følgende;

 • Du får en grundig introduktion, når du ankommer, således at du føler dig klædt på til projektet, der følger.
 • Din indkvartering er nøje udvalgt og godkendt af vores lokale medarbejdere, som har tidligere erfaringer med internationale frivillige.
 • Du vil konstant være omgivet af professionelle folk, som er til for at hjælpe dig.
 • Du bliver udstyret med et nødnummer, således du altid kan komme i kontakt med din lokale koordinator.

I Save A Heart – By Committing Yours vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at beskytte dig imod det værst tænkelige, men når man er ung, og rejser i et fremmed land, er man også nødt til at beskytte sig selv og ”huske hovedet” i alle situationer. For at gøre dit ophold så nemt som muligt, har vi nogle generelle tips, som vi anbefaler, at du følger;

 

I lufthavnen

 • Så snart du træder ind i ankomsthallen, vil der være rigtig mange lokale, som tilbyder at bære din baggage, men du bør aldrig overlade din baggage til fremmede, da dette nemt kan koste i mellem USD 10 – USD 50, og samtidig risikerer du, at vedkommende stjæler fra dig. Du bør aldrig medbringe mere bagage, end hvad du selv er i stand til at bære, og hvis du stadig har brug for hjælp, når du ankommer, anbefaler vi, at du spørger det lokale personale til råds.
 • Hvis du har brug for at ringe, skal du ikke gå i panik hvis din telefon ikke virker.  Du kan du søge hjælp på turistkontoret eller hos kundeservice i lufthavnen.
 • Opbevar alle dine vigtige dokumenter i din håndtaske, således at du ikke skal til at åbne din kuffert (-og vise alle dine værdier) i lufthavnen.

 

I offentligheden

 • Pas på din taske og hold den tæt ind til kroppen.
 • Undgå at tale i telefon mens du går på gaden, da dette stjæler din opmærksomhed, og herved glemmer du sandsynligvist at holde øje med, hvad der sker i dine omgivelser.
 • Lad være med at komme ud i et slagsmål. Hvis du ser nogle, der slås, eller hvis der er nogle, der vil slås med dig, så skal du omgående forlade området. Vi må desværre erkende, at menneskeliv i den 3. verden ikke altid har den samme betydning som i Danmark, så det er vigtigt, at du holder dig langt fra situationer, som kan bringe dig i unødvendig fare.

 

Transport

 • Så snart du sætter dig ind i en taxa, bør du låse dørene, lukke vinduerne og holde din taske i mellem dine ben. Hvis du beslutter dig for at åbne vinduerne, bør du være ekstra opmærksom og samtidig undgå at snakke i telefon, da forbipasserende nemt kan få fat i din taske eller din mobiltelefonen udefra.
 • Hvis du vil sidde bagpå en motorcykel, bør du altid bede chaufføren om at få en hjelm og samtidig sætte farten ned.
 • Når du rejser med offentlig transport, skal du aldrig vise dine dyre ejendele frem (computer, iPhone, iPod, iPad, penge osv.), men du bør altid have dem på dig og aldrig i din kuffert.
 • Inden du benytter dig af offentlig transport (motorcykler, tuk tuks, taxier osv.) er det en rigtig god ide at forhandle om prisen på forhånd, således at du ikke bliver snydt eller presset ud i ubehagelige situationer efterfølgende.
 • Pas på når du befærder dig i trafikken, husk sikkerhedsselen når du sidder i en bil og lad dig blive transporteret af de lokale, som kender vejforholdene i stedet for at transportere dig selv ved at køre i en lånt bil, knallert eller sågar cykel. Husk at se dig for flere gange før du går over gaden, og orienter dig om trafikken har venstre- eller højre kørsel.

 

Om natten

 • Du må aldrig gå alene om natten, eller så snart det bliver mørkt. Venligst bemærk, at du arbejder i et udviklingsland, du ser anderledes ud, og du kan være et meget let offer for nogle af de lokale, som har brug for kontanter.
 • Hvis du tager i byen sammen med dine venner, skal du huske at være mere forsigtig, end du ellers ville være derhjemme. Pas på hinanden og gå hjem sammen.

 

Euforiserende stoffer og alkohol

 • Euforiserende stoffer er strengt ulovligt, og vi skal gøre opmærksom på, at du i de fleste lande vil opnå fængselsstraf af flere års varighed, hvis du overtræder loven.
 • Det er tilladt at drikke alkohol i fritiden, men det er ikke tilladt at dukke op med tømmermænd eller lugte af alkohol i arbejdstiden. BEMÆRK: Vores samarbejdspartnere har tilladelse til at afvise dig fra dit projekt, hvis du er beruset i arbejdstiden.
 • Hvis du drikker alkohol, bør du kende sin egen grænse. Drik aldrig mere alkohol, end hvad du er i stand til at håndtere på egen hånd.

 

I weekenden

 • Hvis du tager på udflugt i weekenden, anbefaler vi, at du informerer vores lokale samarbejdspartner eller din værtsfamilie og holder dem opdateret undervejs.

 

Penge og kreditkort

 • Medbring altid minimum to kreditkort hvoraf du anbringer det ene godt gemt i din kuffert, og det andet holder du tæt til kroppen. Det er rigtig surt at stå i udlandet uden at være i stand til at hæve penge, og det kan være virkelig besværligt og tidskrævende at få overført penge fra Danmark til en lokal bank på destinationen.
 • Opbevar aldrig dine penge eller kreditkort i dine lommer.
 • Det er altid en fordel at medbringe en lille sum kontanter (USD), når du rejser, og vi anbefaler, at du medbringer minimum USD 200.

 

Pas og visum

 • Husk at ansøge om visum hjemmefra, hvis det er krævet (www.um.dk), da det ikke er sjovt at blive sendt hjem igen grundet manglende visum.
 • Forsøg aldrig på at få et visum uofficielt i lufthaven. Når du har betalt for dit visum, bør du bede om at få en kvittering.
 • I dagligdagen bør du altid have dit pas / en kopi af dit pas med dig. Politiet har til hver en tid ret til at stoppe dig, og i en sådan situation skal du være i stand til at kunne identificere dig selv.

 

Forsikring

 • Det er udelukkende dit ansvar at sikre, at du har den rette forsikring både før og under projektets forløb.
 • Vær opmærksom på, at Save A Heart – By Committing Yours ikke er i stand til at hjælpe dig, hvis du kommer ud i en situation, hvor du har brug for at søge erstatning, og du bør derfor altid ringe direkte til dit forsikringsselskab.

 

Donationer

 • Alle donationer er meget velkomne, så hvis du har noget, som du gerne vil donere, bør du helt sikkert tage det med dig.
 • Vi fraråder alle vores frivillige at donere penge, da der aldrig stilles sikkerhed for, hvordan pengene reelt set bliver brugt. Hvis du har nogle ekstra penge, som du ønsker at donere, er det bedre at se, hvad projektet specifikt har brug for, og herefter bruge dine penge til dette formål. Eksempler kan være blyanter, bøger, medicin, tæpper, tøj osv. Stort set alle materielle goder kan købes under dit ophold.

 

Kulturchok

 • De fleste oplever at blive ramt af en form for kulturchok, når de ankommer, og dette er altså helt normalt, så giv dig selv god tid til at vænne dig til de nye omgivelser, kulturen, menneskerne, maden og ikke mindst dit projekt. Den første uge vil du sandsynligvis føle dig på meget usikker grund, men allerede ugen efter, vil du begynde at være mere afslappet. Det er vigtigt at du holder fokus på, hvorfor du er taget af sted, og at du ikke giver op allerede efter de første par dage. For at holde dig selv aktiveret, bør du begynde at studere sproget, stille spørgsmål, lytte til historier og virkelig forsøge at involvere dig selv så meget som muligt. De lokale er altid søde og ikke mindst hjælpsomme, og de vil meget gerne lære dig at kende, hvis du giver dem lov.

 

Længde Skole, børnehave, handicappede børn, døve og blinde børn Heste og hunde,  hospital Dyr og natur (Amazonas)
Værtsfamilie Delt lejlighed Værtsfamilie Delt lejlighed
4 uger kr 13.200 kr 11.400 kr 14.300 kr 12.400 kr 14.100
5 uger kr 14.300 kr 12.100 kr 15.400 kr 13.000 kr 15.400
6 uger kr 15.300 kr 12.700 kr 16.400 kr 13.600 kr 16.600
7 uger kr 16.500 kr 13.300 kr 17.400 kr 14.200 kr 17.800
8 uger kr 17.600 kr 13.900 kr 18.500 kr 14.700 kr 19.000
9 uger kr 18.700 kr 14.500 kr 19.400 kr 15.300 kr 20.200
10 uger kr 20.000 kr 15.400 kr 20.500 kr 15.900 kr 21.400
11 uger kr 21.100 kr 16.000 kr 21.500 kr 16.400 kr 22.700
12 uger kr 22.100 kr 16.600 kr 22.600 kr 17.000 kr 23.900

 

– Hvis du ønsker et længere ophold eller fleres spansk lektioner, bedes du kontakte os vedr. prisen.

– Hvis du ikke ønsker at deltaget i 2 ugers spanskundervisning, vil du modtage en reduktion i prisen på 2400 kr. 

 

Inkluderet i prisen:

 • Informationsmateriale om det projekt og land som du er blevet tilmeldt.
 • Svar på dine spørgsmål inden du forlader Danmark. Vi besvare alle E-mails inden for 24 timer på almindelige hverdage.
 • Vores lokale samarbejdspartner tager i mod dig i Quito Lufthavn, og hjælper dig hen til din indkvartering.
 • Informationsmøde og orientering ved ankomst.
 • Indkvartering (værtsfamilie eller delt lejlighed i Quito og hytte ved Amazonas)
 • Måltider
  • Værtsfamilie: Morgen-, middag-, og aftensmad, 7 dage om ugen
  • Delt lejlighed: Ingen måltider
  • Amazonas: Morgen-, middag-, og aftensmad, 5 dage om ugen
 • 40 timers spansk undervisning fordelt på 2 uger (eneundervisning)
 • Undervisningsmateriale
 • 24 timers støtte og nødhjælp fra vores lokale samarbejdspartner.
 • Et dansk nødnummer så du og din familie altid kan komme i kontakt med en dansktalende medarbejder fra Save A Heart – By Committing Yours.
 • En destination som er grundigt undersøgt inden din ankomst. Vi besøger alle vores destinationer, inden vi sender frivillige ud til dem.
 • Et bevis for dit ophold som du kan bruge i en senere jobansøgning.

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybilletter t/r Mariscal Sucre lufthavn, Quito
 • Forsikringer
 • Lokale transporter i Ecuador
 • Visumgebyrer
 • Vaccinationer
Hvorfor betale for at lave frivilligt arbejde i udlandet?

Rigtig mange mennesker bliver overrasket over, at det koster penge at arbejde som frivillig i udlandet, men hvad du måske overser, er de omkostninger, der er med til at forme dit projekt samt indholdet i dette. Save a Heart – By Committing Yours tilbyder et fuldt program, som indeholder mange omkostninger til eksempelvis mad, bolig, introduktion, overførsel af penge i mellem landegrænser samt den arbejdskraft, der ligger bag hele planlægningen. Derudover er der mange administrative omkostninger ved at drive en virksomhed såsom vedligeholdelse, marketing (online/offline) og kommunikation med de lokale organisationer og ikke mindst med dig på både e-mail og telefon. Derudover skal vi betale dansk skat og moms samt foretage internationale rejser til at overvåge projekter og deltage i lokale møder med vores samarbejdspartnere.

 

Du er altid meget velkommen til at sammenligne vores priser med andre danske udbydere indenfor frivilligt arbejde. 

Vores krav til dig

 • Du skal være minimum 18 år, når du starter dit projekt.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest, som kan afhentes gratis ved dit lokale politi.
 • Inden du rejser, skal du kunne fremvise dokumentation for en gyldig rejseforsikring

Startdato

Første og tredje mandag i hver måned med ankomst om søndagen.

 

By:

Størstedelen af vores projekter ligger i Quito, men projektet inden for dyreliv og natur ligger ved Amazonas.

 

Ankomst lufthavn:

Mariscal Sucre, Quito

 

Møntfod: 

USD

 

Sprog:

Det officielle sprog i Ecuador er Spansk

 

Største religion:

Romersk katolske

 

Elektricitet:

I Ecuador benytter man 120V. Eksempel på strømstik kan ses HER

 

Telefon:

Det er muligt at købe et lokalt simkort til din telefon, når du ankommer. Derudover kan det være en god ide at downloade diverse apps, så du kan kommunikere med din familie og venner derhjemme. Det kan blandt andet være Line, Whatsapp, skype o.l.

 

Internet: 

Der vil være internet i lejlighederne i Quito og i hytterne ved Amazonas. Nogle af værtsfamilierne har internet, men det er desværre ikke dem alle. Spanskskolen har internet til de studerende, og derudover er der også mange internet cafeer rundt i byen.

 

Flybilletter

Uanset hvilket projekt du vælger, er dine flybilletter ikke inkluderet i prisen. Save A Heart – By Committing Yours har en tæt samarbejdsaftale med Kilroy, som kan skræddersy dine flybilletter, således de matcher dine rejsebehov – Men altså kun hvis du ønsker det.  Du får samtidig mulighed for at købe en fleksibel billet, hvor du gratis kan ændre den før udstedelse og herefter imod et varierende gebyr alt afhængigt af, hvilken destination det drejer sig om.

 

Rejseforsikring

Din rejseforsikring er ikke inkluderet i prisen, og det er udelukkende dit ansvar at sikre, du har den rette forsikring både før og under projektets forløb. Vi ved, fra erfaring, at nogle af vores frivillige allerede har en årlig rejseforsikring, som kan dække under et ophold i udlandet, og vi syntes ikke, at du skal ’tvinges’ til at betale for at blive forsikret igennem os, hvis din egen forsikring allerede er gældende. Når du skal arbejde som frivillig i udlandet, er det dog meget vigtigt, at du tjekker, at din forsikring dækker i det land, du rejser til, de aktiviteter du foretager dig, samt for hele perioden du er væk. Vi anbefaler altid, at du bestiller din rejseforsikring minimum 2 måneder før afrejse, så du ikke risikerer at komme afsted uden dækning, da du også skal tage hensyn til behandling af din ansøgning.

 

Du kan kontakte Kilroy VIP, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine flybilletter og forsikringer. Alt hvad du skal gøre, er at nævne os som din reference, og så hjælper de med at finde den bedste løsning.

 

KILROY VIP

Maj Fjord

E-mail: vip@kilroy.dk

Telefon nr.: +45 70 80 81 34

 

Husk at du ikke skal købe dine flybilletter eller forsikringer, før vi har bekræftet din tilmelding.

 

Pas og visum

Gældende for alle vores projekter er, at dine visumomkostninger ikke er inkluderet i prisen. Det er derfor dit ansvar at sikre, du har det rette visum under projektets forløb, og at dit pas er gældende efter destinationslandets forskrevne regler. Vi hjælper naturligvis meget gerne med eventuelle spørgsmål, men henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside som følger;

 • Klik ind på hjemmesiden; www.um.dk
 • Klik på ’Rejse til udlandet’
 • Klik på ’Pas og Visum’
 • Find din destination under fanebladet; ’Udenlandske pas- og visumregler’

 

Vaccinationer

Inden du forlader Danmark, skal du være sikker på, at du har alle de nødvendige vaccinationer, således du undgår at blive alvorligt syg, når du er i udlandet. Vi anbefaler, at du benytter Danske Lægers Vaccinations Service (www.sikkerrejse.dk), hvor du både kan booke en tid og samtidig læse om hvilke vaccinationer, der er relevante for dig og dine destinationer. Danske Lægers Vaccinations Service giver 10 % rabat til alle studerende, og hvis du er medlem af Danmark, får du et tilskud på 50 % af de afholdte udgifter til vaccinationen.

 

Ecuador

Ecuador

Ekstrem fattigdom 4,6%
Befolkning som lever i slum i byerne 21,5%
Børnedødelighed 1,8%
Undervægtige børn 6,2%
Analfabetisme 91,6%
Børn der gennemfører grundskolen 91,4%
Udbredselse af HIV (15-49år) 0,4%
Forventet levealder 76 år

 

“Hvad skal jeg gøre – hvor skal jeg dog gå hen nu?”

“Hvor vil du hen?” spurgte Filurkatten.

“Det ved jeg ikke”, sagde Alice.

“Jamen så er det jo nemt nok, fordi så er alle veje jo lige gode,” svarede Filurkatten.

– Uddrag fra Alice i Eventyrland

 

 

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours kan du vælge imellem mange forskellige destinationer, som er fordelt ud over Asien, Afrika og Sydamerika. Det er altid svært at vælge, hvilket land man skal rejse til, og vi hjælper naturligvis gerne med gode råd og vejledning, men du bør ligeledes også selv gøre dig nogle overvejelser forinden;

 • Hvorfor vil jeg gerne arbejde som frivillig i udlandet?
 • Hvad vil jeg gerne have ud af mit ophold?
 • Hvad vil jeg gerne arbejde med?
 • Skal det frivillige arbejde være relevant i forhold til min uddannelse?
 • Hvor lang tid vil jeg gerne af sted?
 • Har jeg nogle begrænsninger i forhold til mit budget?

Hvis du ønsker at blive oplyst omkring de enkelte lande, henviser vi til Globalis via hjemmesiden www.globalis.dk. Her kan du læse om landebeskrivelser, fakta og statistikker samt sammenligne nogle af de lande, som du har med i dine overvejelser. Når du har booket dig ind på et af vores projekter, kan det være en fordel at købe en Lonely Planet, nærmere betegnet som ’Bibelen’ for backpackere. Prisen varierer alt efter, hvilken destination du rejser til, og om du ønsker bogen tilsendt via post eller til din e-mail som PDF fil.

 

Bøgerne kan købes på www.lonelyplanet.com/GuideBooks