Cambodja

“Jeg arbejdede som engelsklærer, hvor jeg først på dagen underviste på 7. klassesniveau og senere på dagen havde folk fra universiteter rundt omkring i Phnom Penh. Så det krævede, at jeg var velforberedt, og det var da faktisk meget rart at få genopfrisket nogle af tingene. Vi tog udgangspunkt i en lærebog, men efter nogen tid fandt jeg ud af, at de fleste børn havde læst hele bogen igennem, så jeg blev nødt til at planlægge undervisningen selv, derfor tog vi fat i nogle af H. C. Andersens eventyr, og hvordan man skriver gode jobansøgninger” – Rico Christiansen.

 

Du kan se flere billeder fra Cambodja her

Børnehjem

Der er mange muligheder, hvis du ønsker at arbejde på et børnehjem i Cambodja. Mange af børnene er ofte forældreløse eller tilhører forældre, der ikke kan tage sig af dem på grund af sygdom eller handicap. Det sker også, at forældrene sender dem på børnehjem, fordi de selv bor på landet, hvor uddannelsesmulighederne er begrænsede, og derfor ønsker de, at få børnene ind til byen i håbet om en bedre fremtid. Dit arbejde på børnehjemmet vil bestå i at hjælpe børnene med at lave deres lektier, undervise i det mest basale engelsk, synge sange, tegne billeder, fortælle om personlig hygiejne samt rengøring og hjælpe til med at forberede deres måltider.

 

Venligst bemærk: Hvis du ønsker at arbejde på et børnehjem, så vil du ligeledes blive bedt om at hjælpe til med undervisningen i løbet af dagen, da børnene naturligvis også går i skole.  Arbejdet på børnehjemmet kan derfor foregå før/efter skole og i frokostpausen.

 

Børn med HIV

Giv din omsorg og nærhed til HIV-positive forældreløse eller semi-forældreløse børn, der lever i Cambodja. Vi ønsker at bevare et godt helbred og en god livskvalitet for de børn, der bliver diskrimineret af deres samfund (og ofte forladt af deres familier) på grund af at de er HIV-positive. Du er med til at hjælpe dem med at få undervisning i de offentlige skoler, således at de kan få en faglig uddannelse på særlige færdigheder og lære engelsk. Derudover skal de lærer nogle “ekstra” færdigheder i forhold til deres HIV-negative cambodjanske jævnaldrende, således at de er fuldt integrerede medlemmer af det cambodjanske samfund, når de blive voksne.

 

Webdesigner

Er du god til at lave hjemmesider, kan du snakke flydende engelsk, er du fleksibel, og kan du arbejde under pres, så er dette projekt oplagt at vælge. Der er brug for frivillige, som har lyst til at hjælpe med udviklingen af hjemmesider i form af billeder, tekst og designet som helhed. Du skal ligeledes være med til at opsamle alt relevant data om pågældende projekter, hvorefter du skal udforme den tekst, som skal fremgå online.

 

Undervisning i skolen

Der er utrolig mange skoler, som efterspørger hjælp til undervisning i skolen. Projekterne byder dig velkommen uanset, om du har erfaring eller ej, og der er brug for lærer til børn i alle aldre og i alle sværhedsgrader. Du kan undervise i fag såsom Engelsk, Matematik, IT, geografi eller fag som du selv finder relevant for børnene. Nye inputs og ideer er meget velkommen.

 

Frisør og kosmetolog

I Cambodja har vi et projekt som er tilknyttet en skønhedssalon, der giver børnene mulighed for at videreuddanne sig til frisør eller kosmetolog. Dit arbejde vil bestå i at undervise børnene og give dem den mest basale viden indenfor området, så det forventes, at du enten er uddannet frisør eller er i gang med din uddannelse. Projektet er sjovt, hyggeligt og fyldt med tøsefnidder, så du skal være udadvendt og have lysten til at lære børnene at kende på tæt hold. Venligst bemærk: Dette projekt kræver økonomiske midler for at kunne kører rundt, og derfor kan det være lukket ned i perioder.

 

Fysioterapeut og ergoterapeut

Vi samarbejder med et børnehjem for ca. 110 handicappede børn. Børnene af forskellige handicaps, og man har derfor brug for hjælp, både når det gælder medicin samt træning og forebyggelse. Områderne er forskellige og er i konstant ændring og udvikling, hvilket gør det svært at præcisere lige netop dit arbejde med børnene (fysiske- og psykiske handicaps samt børn med HIV/AIDS). Hvis du er i gang med en uddannelse eller allerede har en uddannelse indenfor et givent område (fysioterapeut, kiropraktor, ergoterapeut eller lign.), og har du lyst til at bruge din tid på børn, der virkelig behøver den, så hører vi meget gerne fra dig.

 

Medicin og sygepleje

Hvis du studerer medicin eller sygepleje, kan du arbejde som frivillig på et hospital, hvor du vil hjælpe til med de daglige opgaver og opleve kontrasten mellem vesten og udviklingslandene. De vigtigste krav, der stilles til dig, er, at du tager initiativ, og har entusiasme og viljen til at arbejde i uvante omstændigheder såsom operationer med minimale ressourcer eller underbemandede sygehuse. Du skal kunne fremvise dokumentation for din uddannelse. Hvis du ønsker at arbejde på hospitalet i Cambodja, er der et tillæg på 1150 kr. den første måned og 550 kr. pr efterfølgende måned. Pengene bliver doneret direkte til hospitalet. Bemærk at arbejdet hovedsageligt er observerende, og derfor anbefaler vi det kun til studerende, som ikke er ret langt i deres forløb, eller studerende som skal i observerende praktik.

 

Menneskerettigheder: 

Vi samarbejder med en helt del lokale NGO’er, som alle beskæftiger sig med forskellige områder inden for menneskerettigheder. Det kan eksempelvis være børnsrettigheder eller kvinderettigheder. Projekterne finder vi relevant for dem som har en baggrund inden for Jura, Socialrådgiver, statskundskab og lign. Da det kræver mange resourcer at sætte dig ind i arbejdet, er det påkrævet at du deltager i minimum 8 uger (og meget gerne mere). Du bede kontakte os for mere uddybende information.

 

Økonomi og regnskab

Hvis du har en uddannelse indenfor regnskab, økonomi, finansiering eller lignende så har du mulighed for at bruge den i Cambodja. Dit arbejde vil blandt andet bestå i at udarbejde finansielle rapporter, lave regnskab og  tilbyde lån til ekstremt fattige familier bestående af USD 50 – 250, en løbetid på 3-12 mdr og en rente på 3% pr. måned. Dette lyder måske ikke af meget, men i Cambodja svarer USD 250 til en normal indkomst i 5 mdr. Venligst bemærk: For at kunne deltage i dette projekt, skal du have lyst til at arbejde i min. 3 måneder, da det kræver mange ressourcer at lære dig op.

 

– Hvis du tilmelder dig 2 destinationer, så giver vi en rabat på 2000 kr. 

– Hvis dit drømmeprojekt ikke er nævnt på listen, bør du kontakte os, så vi kan være behjælpelige med at finde en løsning til dig. 


 

Indkvartering

I Cambodja vil din indkvartering bestå af en værtsfamilie eller et fælleshus, men du vælger helt selv, hvordan du ønsker at bo.

 

Fælleshus

Du kan vælge at bo i et fælleshus, som er ejet af vores lokale samarbejdspartnere. Her vil du dele et værelse med 4-8 af de andre frivillige, men hvis I rejser som par, er det også muligt at få sit eget private dobbeltværelse. I huset er der et køkken og et fællesareal, hvor der vil være plads til lave mange aktiviteter sammen med de andre, hvis man ønsker det. Der er ligeledes trådløs internet og mulighed for at få vasket tøj. At bo i dette hus er en ideel løsning, hvis du ønsker at blive venner med frivillige fra hele verden samt lære om andres kultur, lytte til historier og tage på weekendture sammen. Alle dine hovedmåltider (morgen-, middag-, og aftensmad) vil være inkluderet i prisen (mandag til lørdag)

 

Værtsfamilie

At benytte sit ophold til at bo med en lokal familie er en glimrende måde at lære om landets kultur, hobbyer, leveveje, mad og religion. Familierne er nøje er udvalgte af vores lokale samarbejdspartnere, som overvåger de frivillige igennem regelmæssige kontrolbesøg i hjemmet, og du vil normalvis få dit eget værelse under hele opholdet. Familierne er venlige, imødekommende og står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Når du bor hos en værtsfamilie, vil alle dine hovedmåltider (morgen-, middag-, og aftensmad) være inkluderet i prisen.

 

Sikkerhed

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours vil din sikkerhed altid have den højeste prioritet, hvilket også er årsagen til, at vi personligt selv undersøger organisationerne før, vi udsender frivillige. Samtidig har vi sørget for følgende;

 • Du får en grundig introduktion, når du ankommer, således at du føler dig klædt på til projektet, der følger.
 • Din indkvartering er nøje udvalgt og godkendt af vores lokale medarbejdere, som har tidligere erfaringer med internationale frivillige.
 • Du vil konstant være omgivet af professionelle folk, som er til for at hjælpe dig.
 • Du bliver udstyret med et nødnummer, således du altid kan komme i kontakt med din lokale koordinator.

I Save A Heart – By Committing Yours vil vi gøre alt, hvad der står i vores magt for at beskytte dig imod det værst tænkelige, men når man er ung, og rejser i et fremmed land, er man også nødt til at beskytte sig selv og ”huske hovedet” i alle situationer. For at gøre dit ophold så nemt som muligt, har vi nogle generelle tips, som vi anbefaler, at du følger;

 

I lufthavnen

 • Så snart du træder ind i ankomsthallen, vil der være rigtig mange lokale, som tilbyder at bære din baggage, men du bør aldrig overlade din baggage til fremmede, da dette nemt kan koste i mellem USD 10 – USD 50, og samtidig risikerer du, at vedkommende stjæler fra dig. Du bør aldrig medbringe mere bagage, end hvad du selv er i stand til at bære, og hvis du stadig har brug for hjælp, når du ankommer, anbefaler vi, at du spørger det lokale personale til råds.
 • Hvis du har brug for at ringe, skal du ikke gå i panik hvis din telefon ikke virker.  Du kan du søge hjælp på turistkontoret eller hos kundeservice i lufthavnen.
 • Opbevar alle dine vigtige dokumenter i din håndtaske, således at du ikke skal til at åbne din kuffert (-og vise alle dine værdier) i lufthavnen.

 

I offentligheden

 • Pas på din taske og hold den tæt ind til kroppen.
 • Undgå at tale i telefon mens du går på gaden, da dette stjæler din opmærksomhed, og herved glemmer du sandsynligvist at holde øje med, hvad der sker i dine omgivelser.
 • Lad være med at komme ud i et slagsmål. Hvis du ser nogle, der slås, eller hvis der er nogle, der vil slås med dig, så skal du omgående forlade området. Vi må desværre erkende, at menneskeliv i den 3. verden ikke altid har den samme betydning som i Danmark, så det er vigtigt, at du holder dig langt fra situationer, som kan bringe dig i unødvendig fare.

 

Transport

 • Så snart du sætter dig ind i en taxa, bør du låse dørene, lukke vinduerne og holde din taske i mellem dine ben. Hvis du beslutter dig for at åbne vinduerne, bør du være ekstra opmærksom og samtidig undgå at snakke i telefon, da forbipasserende nemt kan få fat i din taske eller din mobiltelefonen udefra.
 • Hvis du vil sidde bagpå en motorcykel, bør du altid bede chaufføren om at få en hjelm og samtidig sætte farten ned.
 • Når du rejser med offentlig transport, skal du aldrig vise dine dyre ejendele frem (computer, iPhone, iPod, iPad, penge osv.), men du bør altid have dem på dig og aldrig i din kuffert.
 • Inden du benytter dig af offentlig transport (motorcykler, tuk tuks, taxier osv.) er det en rigtig god ide at forhandle om prisen på forhånd, således at du ikke bliver snydt eller presset ud i ubehagelige situationer efterfølgende.
 • Pas på når du befærder dig i trafikken, husk sikkerhedsselen når du sidder i en bil og lad dig blive transporteret af de lokale, som kender vejforholdene i stedet for at transportere dig selv ved at køre i en lånt bil, knallert eller sågar cykel. Husk at se dig for flere gange før du går over gaden, og orienter dig om trafikken har venstre- eller højre kørsel.

 

Om natten

 • Du må aldrig gå alene om natten, eller så snart det bliver mørkt. Venligst bemærk, at du arbejder i et udviklingsland, du ser anderledes ud, og du kan være et meget let offer for nogle af de lokale, som har brug for kontanter.
 • Hvis du tager i byen sammen med dine venner, skal du huske at være mere forsigtig, end du ellers ville være derhjemme. Pas på hinanden og gå hjem sammen.

 

Euforiserende stoffer og alkohol

 • Euforiserende stoffer er strengt ulovligt, og vi skal gøre opmærksom på, at du i de fleste lande vil opnå fængselsstraf af flere års varighed, hvis du overtræder loven.
 • Det er tilladt at drikke alkohol i fritiden, men det er ikke tilladt at dukke op med tømmermænd eller lugte af alkohol i arbejdstiden. BEMÆRK: Vores samarbejdspartnere har tilladelse til at afvise dig fra dit projekt, hvis du er beruset i arbejdstiden.
 • Hvis du drikker alkohol, bør du kende sin egen grænse. Drik aldrig mere alkohol, end hvad du er i stand til at håndtere på egen hånd.

 

I weekenden

 • Hvis du tager på udflugt i weekenden, anbefaler vi, at du informerer vores lokale samarbejdspartner eller din værtsfamilie og holder dem opdateret undervejs.

 

Penge og kreditkort

 • Medbring altid minimum to kreditkort hvoraf du anbringer det ene godt gemt i din kuffert, og det andet holder du tæt til kroppen. Det er rigtig surt at stå i udlandet uden at være i stand til at hæve penge, og det kan være virkelig besværligt og tidskrævende at få overført penge fra Danmark til en lokal bank på destinationen.
 • Opbevar aldrig dine penge eller kreditkort i dine lommer.
 • Det er altid en fordel at medbringe en lille sum kontanter (USD), når du rejser, og vi anbefaler, at du medbringer minimum USD 200.

 

Pas og visum

 • Husk at ansøge om visum hjemmefra, hvis det er krævet (www.um.dk), da det ikke er sjovt at blive sendt hjem igen grundet manglende visum.
 • Forsøg aldrig på at få et visum uofficielt i lufthaven. Når du har betalt for dit visum, bør du bede om at få en kvittering.
 • I dagligdagen bør du altid have dit pas / en kopi af dit pas med dig. Politiet har til hver en tid ret til at stoppe dig, og i en sådan situation skal du være i stand til at kunne identificere dig selv.

 

Forsikring

 • Det er udelukkende dit ansvar at sikre, at du har den rette forsikring både før og under projektets forløb.
 • Vær opmærksom på, at Save A Heart – By Committing Yours ikke er i stand til at hjælpe dig, hvis du kommer ud i en situation, hvor du har brug for at søge erstatning, og du bør derfor altid ringe direkte til dit forsikringsselskab.

 

Donationer

 • Alle donationer er meget velkomne, så hvis du har noget, som du gerne vil donere, bør du helt sikkert tage det med dig.
 • Vi fraråder alle vores frivillige at donere penge, da der aldrig stilles sikkerhed for, hvordan pengene reelt set bliver brugt. Hvis du har nogle ekstra penge, som du ønsker at donere, er det bedre at se, hvad projektet specifikt har brug for, og herefter bruge dine penge til dette formål. Eksempler kan være blyanter, bøger, medicin, tæpper, tøj osv. Stort set alle materielle goder kan købes under dit ophold.

 

Kulturchok

 • De fleste oplever at blive ramt af en form for kulturchok, når de ankommer, og dette er altså helt normalt, så giv dig selv god tid til at vænne dig til de nye omgivelser, kulturen, menneskerne, maden og ikke mindst dit projekt. Den første uge vil du sandsynligvis føle dig på meget usikker grund, men allerede ugen efter, vil du begynde at være mere afslappet. Det er vigtigt at du holder fokus på, hvorfor du er taget af sted, og at du ikke giver op allerede efter de første par dage. For at holde dig selv aktiveret, bør du begynde at studere sproget, stille spørgsmål, lytte til historier og virkelig forsøge at involvere dig selv så meget som muligt. De lokale er altid søde og ikke mindst hjælpsomme, og de vil meget gerne lære dig at kende, hvis du giver dem lov.

 

 

Længde

Pris

3 uger

kr        6.900

4 uger

kr        7.700

5 uger

kr        8.900

6 uger

kr        9.700

7 uger

kr        10.500

8 uger

kr        11.300

9 uger

kr      12.000

10 uger

kr      12.700

11 uger

kr      13.300

12 uger

kr      13.800

*Hvis du ønsker at arbejde på hospitalet i Cambodja, er der et tillæg på 1400 kr. den første måned og 700 kr. pr efterfølgende måned. Pengene bliver doneret direkte til hospitalet.

 

*Hvis du ønsker et længere ophold, bedes du kontakte os vedr. prisen.

 

Inkluderet i prisen:

 • Informationsmateriale om det projekt og land som du er blevet tilmeldt.
 • Svar på dine spørgsmål inden du forlader Danmark. Vi besvare alle E-mails inden for 24 timer på almindelige hverdage.
 • Vores lokale samarbejdspartner tager i mod dig i Phnom Penh Lufthavn, og hjælper dig hen til din indkvartering.
 • 2 introduktionsdage i Phnom Penh.
 • Indkvartering hos en værtsfamilie eller i et fælleshus.
 • Alle måltider (Morgen- Middags- og aftensmad).
 • 24 timers støtte og nødhjælp fra vores lokale samarbejdspartner.
 • Et dansk nødnummer så du og din familie altid kan komme i kontakt med en dansktalende medarbejder fra Save A Heart – By Committing Yours.
 • En destination som er grundigt undersøgt inden din ankomst. Vi besøger alle vores destinationer, inden vi sender frivillige ud til dem.
 • Et bevis for dit ophold som du kan bruge i en senere jobansøgning.

 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybilletter t/r Phnom Penh
 • Forsikringer
 • Lokale transporter i Cambodja
 • Visumgebyrer
 • Vaccinationer
Hvorfor betale for at lave frivilligt arbejde i udlandet?

Rigtig mange mennesker bliver overrasket over, at det koster penge at arbejde som frivillig i udlandet, men hvad du måske overser, er de omkostninger, der er med til at forme dit projekt samt indholdet i dette. Save a Heart – By Committing Yours tilbyder et fuldt program, som indeholder mange omkostninger til eksempelvis mad, bolig, introduktion, overførsel af penge i mellem landegrænser samt den arbejdskraft, der ligger bag hele planlægningen. Derudover er der mange administrative omkostninger ved at drive en virksomhed såsom vedligeholdelse, marketing (online/offline) og kommunikation med de lokale organisationer og ikke mindst med dig på både e-mail og telefon. Derudover skal vi betale dansk skat og moms samt foretage internationale rejser til at overvåge projekter og deltage i lokale møder med vores samarbejdspartnere.

 

Du er altid meget velkommen til at sammenligne vores priser med andre danske udbydere indenfor frivilligt arbejde. 

 

Vores krav til dig

 • Du skal være minimum 18 år, når du starter dit projekt.
 • Du skal have et godt helbred.
 • Du skal kunne fremvise en ren straffeattest, som kan afhentes gratis ved dit lokale politi.
 • Inden du rejser, skal du kunne fremvise dokumentation for en gyldig rejseforsikring

Startdato

Første og tredje mandag i hver måned med ankomst om søndagen.

 

By:

Størstedelen af vores projekter ligger i hovedstanden Phnom Penh. Vi har også enkelte projekter i Battambang, som ligger i den nordlige del af Cambodja.

 

Ankomst lufthavn:

Phnom Penh Lufthavn

 

Møntfod: 

Riel

 

Sprog:

Det officielle sprog i Cambodja er Khmer

 

Største religion:

Buddhisme

 

Elektricitet:

I Cambodia benytter man 220V, 50 Hz. Du kan se et eksempel på et strømstik HER

 

Telefon:

Det er muligt at købe et lokalt simkort til din telefon, når du ankommer. Derudover kan det være en god ide at downloade diverse apps, så du kan kommunikere med din familie og venner derhjemme. Det kan blandt andet være Line, Whatsapp, skype o.l.

 

Internet: 

Der vil være internet i fælleshuset men derudover er der også mange internet cafeer rundt i byen.

 

Flybilletter

Uanset hvilket projekt du vælger, er dine flybilletter ikke inkluderet i prisen. Save A Heart – By Committing Yours har en tæt samarbejdsaftale med Kilroy, som kan skræddersy dine flybilletter, således de matcher dine rejsebehov – Men altså kun hvis du ønsker det.  Du får samtidig mulighed for at købe en fleksibel billet, hvor du gratis kan ændre den før udstedelse og herefter imod et varierende gebyr alt afhængigt af, hvilken destination det drejer sig om.

 

Rejseforsikring

Din rejseforsikring er ikke inkluderet i prisen, og det er udelukkende dit ansvar at sikre, du har den rette forsikring både før og under projektets forløb. Vi ved, fra erfaring, at nogle af vores frivillige allerede har en årlig rejseforsikring, som kan dække under et ophold i udlandet, og vi syntes ikke, at du skal ’tvinges’ til at betale for at blive forsikret igennem os, hvis din egen forsikring allerede er gældende. Når du skal arbejde som frivillig i udlandet, er det dog meget vigtigt, at du tjekker, at din forsikring dækker i det land, du rejser til, de aktiviteter du foretager dig, samt for hele perioden du er væk. Vi anbefaler altid, at du bestiller din rejseforsikring minimum 2 måneder før afrejse, så du ikke risikerer at komme afsted uden dækning, da du også skal tage hensyn til behandling af din ansøgning.

 

Du kan kontakte Kilroy VIP, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine flybilletter og forsikringer. Alt hvad du skal gøre, er at nævne os som din reference, og så hjælper de med at finde den bedste løsning.

 

KILROY VIP

Maj Fjord

E-mail: vip@kilroy.dk

Telefon nr.: +45 70 80 81 34

 

Husk at du ikke skal købe dine flybilletter eller forsikringer, før vi har bekræftet din tilmelding.

 

Pas og visum

Gældende for alle vores projekter er, at dine visumomkostninger ikke er inkluderet i prisen. Det er derfor dit ansvar at sikre, du har det rette visum under projektets forløb, og at dit pas er gældende efter destinationslandets forskrevne regler. Vi hjælper naturligvis meget gerne med eventuelle spørgsmål, men henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside som følger;

 • Klik ind på hjemmesiden; www.um.dk
 • Klik på ’Rejse til udlandet’
 • Klik på ’Pas og Visum’
 • Find din destination under fanebladet; ’Udenlandske pas- og visumregler’

 

Vaccinationer

Inden du forlader Danmark, skal du være sikker på, at du har alle de nødvendige vaccinationer, således du undgår at blive alvorligt syg, når du er i udlandet. Vi anbefaler, at du benytter Danske Lægers Vaccinations Service (www.sikkerrejse.dk), hvor du både kan booke en tid og samtidig læse om hvilke vaccinationer, der er relevante for dig og dine destinationer. Danske Lægers Vaccinations Service giver 10 % rabat til alle studerende, og hvis du er medlem af Danmark, får du et tilskud på 50 % af de afholdte udgifter til vaccinationen.

 

 

Cambodja

Ekstrem fattigdom 18,6%
Befolkning som lever i slum i byerne 78,9%
Børnedødelighed 4,3%
Undervægtige børn 28,3%
Analfabetisme 73,9%
Børn der gennemfører grundskolen 61,7%
Udbredselse af HIV (15-49år) 0,6%
Forventet levealder 64 år

 

 

“Hvad skal jeg gøre – hvor skal jeg dog gå hen nu?”
“Hvor vil du hen?” spurgte Filurkatten.
“Det ved jeg ikke”, sagde Alice.
“Jamen så er det jo nemt nok, fordi så er alle veje jo lige gode,” svarede Filurkatten.

– Uddrag fra Alice i Eventyrland

 

Når du rejser med Save A Heart – By Committing Yours kan du vælge imellem mange forskellige destinationer, som er fordelt ud over Asien, Afrika og Sydamerika. Det er altid svært at vælge, hvilket land man skal rejse til, og vi hjælper naturligvis gerne med gode råd og vejledning, men du bør ligeledes også selv gøre dig nogle overvejelser forinden;

 • Hvorfor vil jeg gerne arbejde som frivillig i udlandet?
 • Hvad vil jeg gerne have ud af mit ophold?
 • Hvad vil jeg gerne arbejde med?
 • Skal det frivillige arbejde være relevant i forhold til min uddannelse?
 • Hvor lang tid vil jeg gerne af sted?
 • Har jeg nogle begrænsninger i forhold til mit budget?

Hvis du ønsker at blive oplyst omkring de enkelte lande, henviser vi til Globalis via hjemmesiden www.globalis.dk. Her kan du læse om landebeskrivelser, fakta og statistikker samt sammenligne nogle af de lande, som du har med i dine overvejelser. Når du har booket dig ind på et af vores projekter, kan det være en fordel at købe en Lonely Planet, nærmere betegnet som ’Bibelen’ for backpackere. Prisen varierer alt efter, hvilken destination du rejser til, og om du ønsker bogen tilsendt via post eller til din e-mail som PDF fil.

 

Bøgerne kan købes på www.lonelyplanet.com/GuideBooks